Mukeli

Lastensuojelu- ja perhetyön osaamista

Esittäytyminen

Marianne Kartano
MUKELI-palvelut
Kirkkokatu 2, 29200 Harjavalta
puh. 045 324 3324
etunimi.sukunimi@mukeli.fi
www.mukeli.fi

Työhistoriani koostuu pääasiassa lasten ja perheiden kanssa tehdystä työstä. Kuntouttavaa lastensuojelutyötä olen tehnyt pitkään, siihen on sisältynyt sekä ennaltaehkäisevää että korjaavaa työtä vaativien lastensuojeluperheiden kanssa. Lisäksi työkokemusta on kertynyt perhetyöstä, jossa lapsella on jokin neurologinen erityisvaikeus.

Työskentelytapani on asiakaslähtöinen ja asiakasta kunnioittava. Lapsen ja lapsuuden arvostaminen on olennainen osa arvomaailmaani. Turvallisuuden ja ilon löytyminen lasten ja perheiden elämään on aina osatavoitteena työssäni.

Koulutukseltani olen sosionomi AMK, aikaisemmat ja täydentävät koulutukset ovat mm. lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö), NLP Practitioner ja -Master-koulutukset sekä NLPt-psykoterapiakoulutus, useita ratkaisukeskeisen työmenetelmän koulutuksia, suggestoterapia- ja ryhmänohjaajakoulutus, videoavusteinen vuorovaikutuksen ohjaus, verkostokonsulttikoulutus sekä perhearviointi-, voimauttava valokuva - ja neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukset.

© 2023 MUKELI-palvelut
y-tunnus: 2315652-6